"Укрзалізниця" запускає новий швидкісний поїзд з Києва до Польщі: дата

З Києва до Польщі запускають новий швидкісний поїзд Інтерсіті вже незабаром

"Укрзалізниця" запускає новий швидкісний поїзд з України в Польщу сполученням Київ-Перемишль вже найближчим часом, йдеться про курсування поїзда "Інтерсіті". Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці компанії.

Як розповів керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський, компанія відновлює міжнародні перевезення і вже з 10 жовтня запускає нові поїзд "Інтерсіті" між Києвом і Перемишлем, який буде відходити два рази в день.

Нагадаємо, що в відвідайте наш сайт-прем'єр і міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков заявив, що між Києвом і Маріуполем планують запустити нові потяги "Інтерсіті". Для цього збудують дві нові залізничні магістралі.

За словами міністра, уряд в майбутньому планує займатися проблемою електрифікації майбутньої залізниці між Маріуполем і Покровському (колишній Красноармійськ), після чого почнеться будівництво.

Міністр заявив, що нова залізнична магістраль стане швидкісний і придатною для поїздів "Інтерсіті", будівництвом і реалізацією проекту буде займатися міністерство інфраструктури.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися