Рай на землі: чи можна з Києва полетіти в Домінікану

Держава на карибському острові може стати ближче для українців

Державна авіаційна служба України надала дозвіл авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") на польоти з Києва до Домініканської республіки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відповідний наказ відомства.

В наказі №1516 Державна авіаційна служба України дозволила авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" експлуатацію повітряної лінії "Київ — Домініканська Республіка". Регулярні авіаперельоти із Києва в Пунта-Кану перевізник може виконувати двічі на тиждень. Дозвіл надано із 4 жовтня 2021 року на необмежений строк. Проте отримання прав на експлуатацію повітряних ліній не гарантує, що "МАУ" виконуватиме рейси за цим напрямком. В авіакомпанії відкриття авіарейсів з Києва до Домінікани ще не анонсували.

Домініканська республіка знаходиться на острові Гаїті у басейні Карибського моря. Ця екзотична країна відома своїми курортами, пляжами, тропічними лісами, саванами та горами. Столиця Домінікани — Санто-Домінго. Це місто зберегло свідоцтва іспанського панування, тут є на що подивитись тим, хто любить історію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорський лоукостер Wizz Air запускає новий авіарейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ — Стокгольм" буде виконуватися два рази на тиждень. Перший переліт запланований на 16 грудня.

Нагадаємо, зі столиці України в Одесу можна буде дістатися за допомогою нового лоукостера Bees Airline, який запускає перший внутрішній рейс із 14 жовтня. Авіакомпанія буде літати п'ять разів на тиждень: у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю і неділю. Ціна квитка стартує від 637 гривень в одну сторону. У неї входить перевезення ручної поклажі до 7 кг з габаритами до 55х40х23 см. Додатково понад норму можна взяти з собою невелику сумку або сумку для ноутбука.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися