Ще один лоукостер запустив рейс «Київ-Одеса»: ціна квитка

Зі столиці України в Одесу можна буде дістатися за допомогою нового лоукостера Bees Airline, який запускає перший внутрішній рейс із 14 жовтня. Про це повідомляє Avianews.

Авіакомпанія буде літати п'ять разів на тиждень: у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю і неділю. Ціна квитка стартує від 637 гривень в одну сторону. У неї входить перевезення ручної поклажі до 7 кг з габаритами до 55х40х23 см. Додатково понад норму можна взяти з собою невелику сумку або сумку для ноутбука.

Гендиректор лоукостера Bees Airline Євген Хайнацкий розповів, що компанія вирішила вийти на внутрішній ринок і "Київ-Одеса" стане перший рейсом, адже цей напрямок є цікавим не тільки для туристів, а й для ділових мандрівників, які їздять між містами по роботі або на конференції. Також лоукостер бачить попит на перельоти з боку тих людей, які подорожують з особистих причин, наприклад, для відвідування родичів.

Для першого внутрішнього рейсу Bees Airline буде використовувати свій базовий аеропорт у столиці - "Київ" (Жуляни). Його в авіакомпанії вважають більш привабливим для пасажирів через розташування в межах міста.

До слова, зараз рейси по Україні виконують три авіакомпанії - "Роза Вітрів", МАУ і "Мотор Січ".

Нагадаємо, що Національний авіаперевізник Бельгії Brussels Airlines відновить рейси до столиці України. Прямі рейси з Києва до Брюсселя почнуть здійснюватися з 16 грудня цього року.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що українська авіакомпанія SkyUp Airlines зберегла за собою право літати до Стамбула.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Fenelix

27 вересня 2021, 12:24

Почему три? Skyup тоже летает по этому маршруту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися