SkyUp відсудив право літати з Києва в Стамбул

До суду з вимогою обмежити право на політ в Стамбул звернулася авіакомпанія Windrose.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines зберегла за собою право літати в турецький Стамбул. Відповідне рішення прийняв Верховний Суд в складі Касаційного адміністративного суду, задовольнивши скарги Державної авіаційної служби України та авіакомпанії SkyUp Airlines.

До суду з вимогою обмежити право на політ в Стамбул звернулася авіакомпанія Windrose.

"Нарешті закінчилася дивна для нас справа, в якій інша авіакомпанія спробувала поставити під сумнів повноваження гасу з розподілу частот на напрямки, а суд першої інстанції чомусь підтримав такі вимоги. Ми раді, що в результаті вдалося досягти справедливого рішення, адже SkyUp отримав ці рейси абсолютно законно, в рамках офіційної процедури ", - заявив директор з юридичних питань SkyUp Дмитро Толкачов.

Як писали "Коментарі", в наступному місяці авіакомпанія SkyUp Airlines відкриває новий авіарейс, який курсуватиме зі столиці України до Об'єднаних Арабських Еміратів . Відомо, що авіарейс з Києва в Рас-ель-Хайма буде літати з 23 жовтня щосуботи, а з 22 грудня - і по середах. Розклад: Київ - Рас-ель-Хайма - 11:00 (виліт) - 17:00 (приліт) Рас-ель-Хайма - Київ - 19:00 (виліт) - 22:50 (приліт).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися