З Києва відкриється прямий рейс в Стокгольм

Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили.

Угорський лоукостер Wizz Air у грудні запускає новий рейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. До слова, рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили.

Рейс Київ-Стокгольм буде виконуватися два рази на тиждень: четвергами і неділями. Перший рейс запланований на 16 грудня.

Літаки будуть приземлятись в аеропорту Скавста, який є базою для лоукостерів. Водночас економія на квитках призводить до такої незручності: аеропорт розташований в 100 кілометрах від Стокгольму. Таким чином, пасажирам доведеться заплатити ще, щоб дістатися до міста. Квиток від аеропорту до міста коштує 20 євро.

Вартість квитка з Києва до Стокгольма складе 25 євро в одну сторону.

Щоб відвідувати Швецію, при собі необхідно мати COVID-сертифікат про вакцинацію в додатку"Дія". У Швеції визнаються всі вакцини, які використовують в Україні.

Якщо турист не пройшов повну вакцинацію, необхідно мати негативний результат тесту на коронавірус.

Як писали "Коментарі", зі столиці України в Одесу можна буде дістатися за допомогою нового лоукостера Bees Airline, який запускає перший внутрішній рейс із 14 жовтня. Авіакомпанія буде літати п'ять разів на тиждень: у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю і неділю. Ціна квитка стартує від 637 гривень в одну сторону. У неї входить перевезення ручної поклажі до 7 кг з габаритами до 55х40х23 см. Додатково понад норму можна взяти з собою невелику сумку або сумку для ноутбука.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися