У столичному універмазі тепер можна зробити експрес-тест на коронавірус: скільки коштує (ФОТО)

Зробити тест можна щодня з 10:00 до 22:00

В універмазі ЦУМ на Хрещатику тепер можна пройти експрес-тестування на антиген. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

За інформацією джерела, вхід до центру розташований з боку вулиці Богдана Хмельницького, біля паркінгу. Тут кожен охочий зможе пройти швидкий тест на антиген. Результат можна отримати приблизно через 10 хвилин.

Варто зазначити, що проходження тесту є платним. Вартість складає 350 гривень. В адміністрації універмагу розповіли, що городяни повинні мати при собі паспорт, щоб пройти експрес-тест.

Водночас в адміністрації попереджають, що за 4-5 годин до проходження тесту не можна користуватися назальними краплями та не можна промивати ніс водою.

Спеціальна зона для проходження експрес-тестів на антиген працюватиме щодня з 10:00 до 22:00.

До слова, за словами видання, зранку біля пункту вже зібралася невелика черга.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що поширення COVID-19 у Києві набирає обертів. Із запровадженням "червоної" карантинної зони статистика захворюваності на коронавірус у Києві продовжує змінюватися. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, чи перевіряють COVID-сертифікати у метро. Городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони у Києві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ольга

2 листопада 2021, 08:14

Вот мне интересно: почему вакцинация бесплатная,а тест платно? В этом и заключается вся забота о населении.Все это наводит на раздумья...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися