Стало відомо, коли закінчаться дощі у Києві: прогноз

Синоптик розповіла, коли варто чекати на дощову погоду зі столиці

Відомий український синоптик Наталія Діденко дала прогноз погоди на найближчий час та розповіла, коли варто очікувати кінця дощової погоди у столиці. Про це вона повідомила на своєму Telegram-каналі.

За її словами, дощі у Києві очікуються і 3 листопада. Також варто чекати поривчастого вітру. Температура повітря коливатиметься від 9 до 13 градусів вище за нуль. Після обіду 3 листопада опади у Києві мають припинитися. Вона зазначила, що у четвер у столиці буде приємніша погода, оскільки дощі підуть, проте ненадовго.

Нагадаємо, що в середині листопада до столиці можуть прийти морози і перший сніг. Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. На ніч стовпчик термометра опуститься максимум до 3-ї.

15 листопада, згідно з прогнозом, у столиці випаде перший сніг. Температура повітря очікується до -4 градусів. Потім бідні два дні буде сонячна погода. Проте мінусова температура збережеться.

До 24 листопада погода у Києві буде дощовою. Вдень буде йти сніг з дощем. А 24 синоптики знову прогнозують сніг. Температура повітря очікується від 2 градусів нижче 0. 25 листопада також за прогнозом погоди у столиці йтиме сніг упродовж дня. Температура опуститься до -4 градусів.

У наступні дні аж до першого дня зими до столиці повернуться дощова погода. При цьому мінусова температура зміниться різким потеплінням до 8 градусів вдень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися