У Києві від інсульту помер народний артист України Мухарський

У столиці пішов із життя батько відомого шоумена Антона Мухарського Дмитро Мухарський

У Києві помер український режисер та народний артист України Дмитро Мухарський, який є батьком відомого співака, актора, письменника та телеведучого Антона Мухарського. Про це сам артист повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у його батька трапився інсульт, який спричинив смерть. Прощання з відомим режисером відбудеться у п'ятницю, 5 листопада. Дмитро Мухарський є лауреатом та переможцем міжнародних кінофестивалів. Він є автором численних свят та концертів.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві пішов із життя перший директор Чорнобильської атомної електростанції Віктор Брюханов, який очолював ЧАЕС під час катастрофи 26 квітня 1986 року. Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства у Facebook.

Відомо, що Брюханов помер 13 жовтня 85 років. Останнім часом він проживав у Києві, колектив Чорнобильської АЕС висловив щирі співчуття рідним та близьким відомого атомника. Віктор Брюханов був засуджений після аварії на ЧАЕС разом із головним інженером Миколою Фоміним та заступником головного інженера Анатолієм Дятловим.

Офіційна версія СРСР, що Дятлов, Брюханов та Фомін є головними винуватцями та відповідальними за аварію на ЧАЕС неодноразово піддавалася критиці та сумнівам з боку вчених.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий...

3 листопада 2021, 20:58

сынку мухарскому тоже пора ласты клеить. жЫды ёбаные, загрязняют окружающую среду....

влад

3 листопада 2021, 12:17

Киевлянин, ну ты и дерьмо

Киевлянин

3 листопада 2021, 10:40

НА ОДНОГО КОЛГОСПНЫКА МЕНЬШЕ))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися