На Київщині сотні будинків залишаться без світла: список адрес

Графік планових відключень електроенергії

У деяких районах Київської області на 3 листопада відбудеться планове вимкнення світла. Причиною тому послужать ремонтні роботи, технічне переоснащення або підключення, або відключення споживачів. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відключення електропостачання сьогодні відбудеться у наступних районах: Білоцерківський, Фастівський, Яготинський, Ірпінський, Вишгородський, Броварський, Миронівський.

Список адрес, за якими сьогодні пройде планове відключення електроенергії:

picture

picture


picture

picture



picture

picture

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, коли у Києві випаде перший сніг. Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься максимум до 3. Після цього киянам варто чекати на снігопади. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що згідно з результатами проведеного опитування, більша частина українців вважають, що центральна влада має компенсувати зростання цін на газ. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися