Кличко зробив нове кадрове призначення у КМДА: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко призначив нового чиновника у КМДА

Міський голова української столиці Віталій Кличко підписав розпорядження про нове кадрове призначення у Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо із відповідного документа, опублікованого на сайті КМДА.

Відомо, що йдеться про призначення виконувача обов'язків директора комунального підприємства "Спортивного комплексу" КМДА, яким став Савлін Микола Петрович. Він розпочав обов'язки з 1 листопада, посаду він займатиме тимчасово, до призначення постійного директора.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко офіційно розповів про зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 19 жовтня на Банковій. Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, він почитав заголовки у ЗМІ та побачив там мало правди, оскільки багато було приписано анонімним джерелам. Кличко зазначив, що є сили в його оточенні та оточенні президента Зеленського, які не бажають конструктивного діалогу між главою держави та мером столиці.

Кличко сказав, що зустріч із Зеленським була діловою та продуктивною, вони говорили про вирішення міських проблем та інші виклики.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися