Тепер на Київському водосховищі заборонено лов раків

3 листопада користувачі Київського водосховища були обізнані про те, що з цього дня лов раків у цій місцевості заборонений з певної причини.

Як повідомляє Управління державного агентства меліорації та рибного господарства Києва, з 3 листопада 2021 року вилов раків у Київському водосховищі заборонено, оскільки лише в такий спосіб вдасться запобігти перевищенню прогнозу, встановленого на допустимий вилов раків. Заборона діє також на випадки, коли справа стосується вилову для спеціального застосування раків на Київському водосховищі.

Це обмеження діє згідно із законом "Про заборону на добування (вилов) раків користувачами Київського водосховища".

Також начальником Київського рибоохоронного патруля Володимиром Мухіним зроблено заяву про те, що якщо раки потраплять до улову, коли вироблятиметься промисловий вилов, їх необхідно живими випустити назад у воду. В іншому випадку порушник понесе відповідальність за свої дії у розмірі, встановленому відповідно до вищезазначеного закону.

Нагадаємо вам: раніше ми писали про заяву Кривошеї щодо закону про столицю від "Слуги Народу", яка, на його думку, зруйнує місцеве управління.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися