Київське метро показали у всесвітньо відомому журналі (Фото)

Столичний метрополітен засвітився на офіційній сторінці журналу The New York Times

Одна зі станцій столичного метрополітену потрапила на офіційну сторінку до Instagram всесвітньо відомого американського журналу The New York Times. Про це стало відомо на обліковому записі видання в соцмережі.

На сторінці журналу опублікували фотографію станції метро "Видубичі", що розташована на зеленій гілці підземки. Там опублікували добірку з метрополітену в Україні, Грузії, Білорусі, Узбекистані, Азербайджані, Вірменії та Росії.

Нагадаємо, що у Києві на Подільському мосту ведуться будівельні роботи зі зведення лінії метро на Троєщину. Як змінюється під час будівництва споруду з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін.

Автор кадрів показав частину Подільського мосту, де помітні зміни. Огляд побудови починається з лівого берега Києва над опорами моста від Райдужного масиву через залізницю вздовж будівництва. На цій ділянці жодних змін немає, зазначив блогер. Далі автор відео показав Русанівські сади. Тут росте насип і працює спецтехніка.

На 26-й опорі будують тунелі метро на Троєщині. На відео можна подивитися, як зростає кількість встановлених кілець і просувається спорудження монолітних тунелів. Можна також заглянути всередину тунелів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися