У Києві на зупинках транспорту з'явилися туалети (Відео)

У столиці на зупинках громадського транспорту з'явилися біотуалети

У Дарницькому районі столиці на однойменній площі з'явилися біотуалети, що встановили на зупинках громадського транспорту, де можна легально справити природну потребу. Про це повідомили у Telegram-каналі "Х....й Київ".

Відомо, що сині кабінки на Дарницькій площі встановили на тротуарах та біля зупинок громадського транспорту. Відвідувачі позитивно відгукуються про нововведення.

Нагадаємо, що у столиці продовжують кардинально змінювати проїзд та умови у громадському транспорті міста, встановлюючи дедалі жорсткіші вимоги до приватних перевізників. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За словами чиновника, оголошено новий конкурс, який стосуватиметься 16 маршрутів міського транспорту. Йдеться про маршрутки під номерами 36, 22, 50, 57, 105, 191, 245, 402, 417, 418, 421, 441, 487, 5 573 та 581.

Перевізники, які хочуть здобути перемогу в конкурсі, повинні відповідати наступним вимогам — автобуси повинні вміщувати 60 і більше місць, відповідати стандарту ЄВРО-5, у салоні мають бути оснащені датчики пасажиропотоку та встановлені чотири камери відеоспостереження.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися