У Києві на Володимирській провалилася проїжджа частина: рух перекрито (Фото)

У центрі столиці на вулиці Володимирській стався провал на проїжджій частині

У центральній частині української столиці на вулиці Володимирській сталася комунальна аварія — частина проїжджої частини провалилася та просіла. Рух надворі частково обмежили. Про це повідомили у прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що трапилося пошкодження інженерних мереж, через яке просіла основа проїжджої частини та провалилося покриття. Ділянка аварії захищена, а рух на вулиці Володимирській частково перекрито. Комунальники працюють над усуненням аварії. Зважайте на цей факт при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що у столиці з 1 листопада запроваджується правило єдиного швидкісного режиму на дорогах для всіх водіїв. Центр організації дорожнього руху вже демонтував знаки щодо обмеження максимальної швидкості до 80 кілометрів на годину.

Зміни торкнулися Набережного шосе, Наддніпрянського шосе, Московського шосе, проспекту Бажана, вулиці Саперно-Слобідська, вулиці Набережно-Рибальської від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспекту Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість на цих ділянках руху становить 50 кілометрів на годину, крім ділянок, де максимальна швидкість нижча.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися