У Києві бензопилами знищують Парк Трипільської культури (Фото/Відео)

У столиці бензопилами вирізують дерева у Парку Трипільської культури

У Голосіївському районі української столиці знищують дерева у Парку Трипільської культури, комунальники району не демонструють дозвільних документів і пиляють дерева. Про це повідомив журналіст Максим Юр'єв на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що роботи почали проводити без огорожі території, дерева падали прямо біля пішоходів та відвідувачів парку. За словами журналіста, все це відбувається всупереч забороні поліції. Інспектор "Київблагоустрою" заявив, що картка про порушення відсутня.

 

Нагадаємо, що у Голосіївському районі столиці біля станції метрополітену "Виставковий центр" на місці нещодавно знесених кіосків почали висаджувати дерева. Йдеться про місцевість через дорогу від Національного експоцентру (ВДНГ).

Комунальні служби розпочали висадку дерев на місці знесених раніше малих архітектурних форм. Там обіцяють облаштувати зелену зону.

Напроти ВДНГ завершили демонтаж незаконних тимчасових споруд. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА).

За словами першого заступника голови КМДА Олексія Кулеби, на проспекті Академіка Глушкова прибрали понад 40 МАФів. Натомість цих торгових споруд, які були розміщені без дозвільних документів, столична влада планує виконати благоустрій території, висадити дерева та облаштувати громадський простір.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


фобос

8 листопада 2021, 11:51

каким боком Трипольская культура имеет отношение к пр Глушкова 1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися