Як виглядає Київ у тумані з висоти пташиного польоту (Відео)

Блогер Сергій Мухлинін показав столицю України в тумані з висоти пташиного польоту

Останніми днями українську столицю часто огортає ранковий туман. Відомий блогер Серій Мухлинін зняв місто у тумані з висоти пташиного польоту. Відповідне відео він опублікував на своєму каналі YouTube.

За його словами, відео було зняте зранку, у неділю, 7 листопада. Він запропонував глядачам насолодитися видами міста, оповитого туманом, і опублікував допис.

Нагадаємо, що у середині листопада в столицю можуть прийти морози та перший сніг. Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. На ніч стовпчик термометра опуститься максимум до 3-ї.

15 листопада, згідно з прогнозом, у столиці випаде перший сніг. Температура повітря очікується до -4 градусів. Потім бідні два дні буде сонячна погода. Проте мінусова температура збережеться.

До 24 листопада погода у Києві буде дощовою. Вдень буде йти сніг з дощем. А 24 синоптики знову прогнозують сніг. Температура повітря очікується від 2 градусів нижче 0. 25 листопада також за прогнозом погоди у столиці йтиме сніг упродовж дня. Температура опуститься до -4 градусів.

У наступні дні аж до першого дня зими до столиці повернуться дощова погода. При цьому мінусова температура зміниться різким потеплінням до 8 градусів вдень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися