У Києві створили величезний мурал: як він виглядає (ФОТО)

Арт-об'єкт з'явився на фасаді будинку у ЖК Лебединий

Стріт-арт уже давно став невід'ємною частиною Києва. Чи не щомісяця на стінах будинків з'являються яскраві та барвисті мурали. Ще один тепер прикрашає фасад будинку №3 у житловому комплексі Лебединий. Про це повідомляє видання "КиївVласть", посилаючись на інформацію пресслужби компанії Perfect Group.

Кілька місяців тому було оголошено конкурс на найкращу ідею муралу. Головною темою стали 30-ті роковини незалежності України, а також сімейні цінності. Столичні художники зобразили у своїх малюнках усю красу та радість святкування цього дня. Потім журі обрало найкращий малюнок та визначило переможця.

Новий мурал був виконаний у досить яскравих кольорах. Художник зобразив дітей, які біжать зеленим лужком з кульками блакитного та жовтого квітів у руках. Таким автор побачив незалежну державу, де однією з головних цінностей є сім'я та діти.

Варто зазначити, що артоб'єкт доповнює два попередні, які вже раніше були створені на торці будинку №3 та будинку №2. На першому зображено матір із дитиною, а на другому — лебеді.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом на фасаді одного з будинків з'явиться мурал із портретом художниці Марії Приймаченко та квітами з її картин. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися