У Києві з'явився новий мурал: як він виглядає (ФОТО)

Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe

На стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Про це повідомляє газета "Діловий Переяслав" на своїй сторінці у Facebook.

Автором робіт є Сергій Борисов, столичний художник. На своїх роботах він завжди залишає підпис "Stay Сhe". Цей мурал став для нього першою "вуличною" роботою, виконаною в кольорі. Артоб'єкт було зроблено на стіні технічного приміщення на вулиці Теодора Драйзера, 46.

KFmnJUUlPgE0CkcJpJOcAmFs6.jpg

Сам автор зазначає, що створив мурал, коли з'явився час та місце, щоб помалювати. Зображення немає особливого значення. За словами Борисова, за основу взяв портретне фото своєї знайомої дівчини з її кішкою.

Джерело пише, що перед тим, як розпочати створення муралу, художник запитав дозволу в ОСББ будинку. Отримавши позитивну відповідь, Борисов запасся аерозольними фарбами та почав працювати.

До речі, місцеві жителі позитивно оцінили роботу митця у соціальній мережі, зазначивши, що мурал стане чудовим тлом для фотографій.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині сімейна пара створила новий мурал, присвячений місту на фасаді будинку. На новому артоб'єкті можна розглянути всі відомі пам'ятки міста та Ангела, що його оберігає. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом на фасаді одного з будинків з'явиться мурал із портретом художниці Марії Приймаченко та квітами з її картин. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися