На Київщині з'явився новий мурал: як він виглядає (ФОТО)

Створенням муралу займалася сімейна пара

У Славутичі, що у районі Вишгороду, сімейна пара створила новий мурал, присвячений місту на фасаді будинку №3 Київського кварталу. Про це повідомляється на сторінці Славутицької міської ради у Facebook.

picture

Мурал у Славутичі малювали подружжя Віталій Гідеван та Олена Нойна. Батько художниці був ліквідатором аварії на ЧАЕС. А в будинку мешкають люди, які переїхали до Славутича з Прип'яті.

picture

На новому муралі можна розглянути всі відомі пам'ятки міста та Ангела, що його оберігає. Зазначимо, що проєкт фінансується за рахунок місцевого бюджету.

Як зазначає голова громадської організації "Переможці Чорнобиля" – Валентина Ретунська, яка також брала участь у цьому проєкті, має плани створити подібні мурали в кожному кварталі міста.

Завершивши роботу над великим проєктом, подружжя зробило місту невеликий подарунок, намалювавши барвисті єноти біля спортивного майданчика.

picture

До речі, створений художниками мурал на даху ТРЦ Gulliver потрапив до Книги рекордів України, став відомим артоб'єктом, намальованим на найбільшій висоті країни – 140м.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що під Києвом на фасаді одного з будинків з'явиться мурал з портретом художниці Марії Приймаченко та квітами з її картин. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві на будівлі посольства Німеччини з'явився мурал. Над створенням муралу на будівлі посольства Німеччини у Києві цих вихідних працювали художники з Берліна. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

28 жовтня 2021, 13:57

Ребята просто молодцы! Создают, творят...Чего не скажешь о нашей власти: эта мерзость неспособна создать ни рабочих мест, ни открыть путь реальным инвесторам!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися