У Києві на будівлі посольства Німеччини з’явився мурал (ФОТО)

Картину створили німецькі художники

На будівлі посольства Німеччини у Києві намалювали мурал на честь ювілею дружби України та ФРН. Як виглядає картина показали на сторінці німецької дипломатичної установи у Facebook.

Над створенням муралу на будівлі посольства Німеччини у Києві на цих вихідних працювали художники з Берліну. Автори картини підкреслили дружбу між Німеччиною та Україною. Витвір мистецтва присвятили до 30-річного ювілею співпраці між двома країнами та подальшому партнерстві.

У німецькій дипломатичній установі зазначили, що за понад тридцяти років співпраці між країнами виросло ціле покоління молодих людей, в яких дві батьківщини – Німеччина та Україна. За цей час також були реалізовані багато проєктів у різних сферах суспільного життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва з'явився мурал, присвячений проблемі домашнього насильства. Серію таких стінописів вирішила зробити київська фотохудожниця Євгенія Фулен. Таким чином художниця представила другу роботу проєкту "Народжені з попелу".

Нагадаємо, у Києві на території однієї з пожежних частин столиці намалювали мурал, присвячений рятувальникам. Картину присвятили професійному святу працівників ДСНС — Дню працівників цивільного захисту України. День рятівника відзначають щорічно 17 вересня. Напередодні свята на стінах пожежної частини №25 з’явився яскравий мурал. У ДСНС Києва подякували авторам картини та наголосили, що цей жест надихає, адже професія працівників цивільного захисту дуже важлива.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися