У Києві рятувальникам присвятили мурал (ФОТО)

Картину намалювали на стінах однієї з пожежних частин столиці

У Києві на території однієї з пожежних частин столиці намалювали мурал, присвячений рятувальникам. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Картину присвятили професійному святу працівників ДСНС — Дню працівників цивільного захисту України. День рятівника відзначають щорічно 17 вересня. Напередодні свята на стінах пожежної частини №25 з’явився яскравий мурал. У ДСНС Києва подякували авторам картини та наголосили, що цей жест надихає, адже професія працівників цивільного захисту дуже важлива.

Це вже другий мурал, присвячений рятувальникам у Києві, зазначили в ДСНС столиці. Перший намалювали на фасаді пожежної частини №6. У відомстві також показали, як створювали картину на стінах пожежно-рятувальної частини №25.

Нагадаємо, у Києві у День знань мер столиці Віталій Кличко відкрив нову сучасну школу. Енергоефективний шкільний заклад запрацював в Солом’янському районі столиці — це школа №22. Її збудували на території старого дитячого садочку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві пляж "Чорторий" прикрашають графіті. Столичний пляж "Чорторий" площею понад п’ять гектарів відкрили цього літа після капітального ремонту. Він отримав "Блакитний прапор". Цей пляж відвідують мешканці Троєщини та Оболоні. Атмосфера пляжу надихнула столичну владу на урбаністичний тренд. Тому у Києві вирішили прикрасити довгу бетонну стіну уздовж лінії пляжу графіті. Перший художник вже втілив свій задум. У перспективі влада Києва планує перетворити сіру стіну на міський артоб'єкт.

Читайте також, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. А на Осокорках триває будівництво парку "Прибережний" площею у 7,5 гектарів. Окрім того, у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися