Один із столичних ТРЦ змінив режим роботи

Тепер відвідувачі зможуть потрапити до ТРЦ лише три дні на тиждень

У київському торговельно-розважальному центрі Art Mall відбулися зміни у режимі роботи. Відсьогодні магазин працює лише три дні на тиждень – з п'ятниці до неділі. Про це повідомляється у пресслужбі ТРЦ.

Так, за словами джерела, з 8 листопада 2021 року, ТРЦ Art Mall працюватиме за оновленим графіком, а саме лише три дні з п'ятниці до неділі з 10.00 до 21.00. З понеділка по четвер торгово-розважальний центр буде закрито для відвідувачів.

У зв'язку з новим режимом роботи ТРЦ, курсування маршрутних таксі зі станцій метро "Видубичі" та "Теремки" курсуватимуть лише з п'ятниці по неділю за звичайним графіком. У пресслужбі зазначили, що додатковий розклад буде опубліковано пізніше на офіційних сторінках ТРЦ у соціальних мережах.

Повідомляється також, що ця зміна графіка ТРЦ не вплине на роботу гіпермаркету FOZZY.

З 8 листопада центр масової вакцинації проти COVID-19 перебуватиме на 1 поверсі ТРЦ Art Mall з боку гіпермаркету FOZZY. Його графік роботи також залишається незмінним – з 12:00 до 18:00. Зробити вакцинацію можна за попередньою реєстрацією через систему Helsi.me.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві біля метро "Лісова" збудують величезний торгово-розважальний центр. Київрада ухвалила рішення про виділення землі під будівництво ТРЦ біля метро. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що ще в одному столичному ТРЦ відкрито пункт вакцинації. Щоб зробити вакцинацію, необхідно мати при собі документи — паспорт та ідентифікаційний код. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися