Дощі та заморозки: у Києві очікується різке погіршення погоди

У столиці найближчим часом очікується різке погіршення погодних умов

У столиці найближчими днями очікується погіршення погодних умов, синоптики попередили мешканців міста про похолодання, яке супроводжуватиметься заморозками та дощами. Про це стало відомо на сайті Gismeteo, де публікую прогнози погоди.

Відомо, що 9 листопада у Києві очікується мінлива хмарність та невеликий дощ, температура повітря коливатиметься від -1 до 5,7 градусів. 10 листопада температура повітря коливатиметься від -3,7 до 3,9 градусів.

Нагадаємо, що в середині листопада в столицю можуть прийти морози і перший сніг. Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. На ніч стовпчик термометра опуститься максимум до 3-ї.

15 листопада, згідно з прогнозом, у столиці випаде перший сніг. Температура повітря очікується до -4 градусів. Потім бідні два дні буде сонячна погода. Проте мінусова температура збережеться.

До 24 листопада погода у Києві буде дощовою. Вдень буде йти сніг з дощем. А 24 синоптики знову прогнозують сніг. Температура повітря очікується від 2 градусів нижче 0. 25 листопада також за прогнозом погоди у столиці йтиме сніг упродовж дня. Температура опуститься до -4 градусів.

У наступні дні аж до першого дня зими до столиці повернуться дощова погода. При цьому мінусова температура зміниться різким потеплінням до 8 градусів вдень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://www.gismeteo.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися