Квиток коштує 24 тисячі: Комаров показав елітний вагон поїзда Київ-Одеса (Фото/Відео)

Відомий телеведучий Дмитро Комаров показав елітний вагон поїзда Київ-Одеса

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров показав елітний вагон поїзда сполученням Київ-Одеса, квиток до якого коштує 24 тисячі гривень. Про це стало відомо із передачі за участю Комарова на телеканалі "1+1".

Відомо, що у вагоні є двоспальне ліжко, повноцінна ванна кімната та мінікухня. Весь вагон оббитий позолотою, Комаров порівняв стиль вагона "Укрзалізниці" з французьким Версалем.

Нагадаємо, що з Києва до Варшави відновили рух поїздів, які не курсували півтора року через пандемію коронавірусу. Перший склад пішов у Польщу 4 листопада. Про це повідомили на офіційному сайті "Укрзалізниці" (УЗ) та опублікували графік рух поїзда.

Склад вирушатиме з Києва о 18:48 та прибуватиме до Варшави о 09:02. З Варшави поїзд відходитиме о 17:10 та прибуватиме до столиці України об 11:00. Зазначається, що час у квитках вказаний з урахуванням проходження митного та прикордонного контролю. Придбати квитки можна в онлайн-режимі або касах УЗ.

У столиці також почали діяти нові правила карантинних обмежень щодо перевезень пасажирів в автомобільному, залізничному та авіаційному транспорті. Тепер пересуватися транспортом між областями можна лише за наявності сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або з ПЛР-тестом, який був зроблений не більше ніж за 72 години до поїздки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися