У Києві масово відключили світло: список адрес

У столиці через проведення планових робіт відключили електропостачання

У столиці 10 листопада через проведення планових робіт відключили електропостачання за низкою адрес. Без світла сидітимуть десятки будинків та установ. Про це повідомили на офіційному сайті компанії ДПЕК "Київські електромережі".

Відомо, що причиною відключення світла є ремонтні роботи на підстанціях та повітряних лініях у столиці. Електропостачання буде відключено у житлових будинках, офісах та державних установах. Повний список адрес відключення світла у столиці на 10 листопада можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала лише 0,3 тисячі тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисячі тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися