У роботі громадського транспорту Києва відбулися зміни

Рух двох автобусів тимчасово змінено

Мешканців столиці попереджають про тимчасову зміну руху автобусів №87 та №108. Про це інформують у Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Сьогодні, 10 листопада, рух автобусів №87 (вул. Митрополита Андрія Шептицького – ст. м. Осокорки) організовано по вул. Тичини. Водночас рух автобусів №108 ((вул. Митрополита Андрія Шептицького — ст. м. Харківська) організовано Дніпровською Набережною.

У пресслужбі повідомляють, що зміни пов'язані із проведенням дорожніх робіт.

Також наголошується, що сьогодні вранці у столиці затримується рух автобусів № 21,73,101,100 та тролейбусів №29,30,31,47,50,50к по пр.Маяковського — Керченська пл.- пр. Ватутіна.

Причиною цього стало скупчення автотранспорту. У "Київпастрансі" передають, що на місце викликано правоохоронців.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці 10 листопада через проведення планових робіт відключили електропостачання за низкою адрес. Без світла сидітимуть десятки будинків та установ. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Березняках більше ніж місяць буде перекрито одну з вулиць. Причиною цього стало проведення капітального ремонту дороги. Новий нижній прошарок асфальтового покриття хочуть закласти до 20 грудня. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися