На трасі Бориспіль-Маріуполь почали активно будувати величезний міст через Дніпро (Фото)

У Кременчуці на трасі Бориспіль-Маріуполь почали будувати новий міст через Дніпро

На трасі Бориспіль-Маріуполь у Кременчуці Полтавської області стартували активні роботи в акваторії Дніпра з будівництва нового мосту через річку. Про це повідомили у пресслужбі державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що розпочалися активні роботи із занурення труб для лівого пілона на мосту – це є першим етапом активного будівництва. Для одного пілона необхідно встановити 40 труб. Наступна партія вже прямує до Кременчука з Херсона, а ще одна сьогодні перебуває в акваторії Чорного моря, прямуючи з Туреччини.

Нагадаємо, що на трасі державного значення Р-08 сполученням Немирів-Ямпіль, яка є частиною міжнародної магістралі Київ-Кишинів, продовжують будувати нове покриття.

На Вінниччині оновили ділянку траси Немирів-Ямпіль між Немировим і Великою Бушинкою, шляховики повністю оновили покриття траси, встановили дорожні знаки та нанесли нову розмітку.

В "Укравтодорі" зазначили, що траса Київ-Кишинів є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки Немирів-Ямпіль.

Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога Київ-Кишинів також обходить невизнану Придністровську республіку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися