У Києві оновлять фунікулер за 15 мільйонів гривень (ФОТО)

Київський фунікулер відновить свою роботу вже 21 серпня

Київський оновлений фунікулер відновить свою роботу після 21 серпня. Про це Київпастранс повідомив у Facebook.

Фунікулер у Києві щороку перестає працювати на один місяць, він відправляється на профілактичні роботи. У повідомленні зазначили, що відремонтують машинний, компресорний і тиристорної зали. Також поміняють шпали й оновлять контактну мережу. У вагонах підіймача замінять колеса та обшивку. Також проведуть повний огляд обладнання.

Виходячи з даних сайту публічних закупівель prozorro, КП "КИЇВПАСТРАНС" 15 червня оплатив капітальний ремонт вузлів фунікулера за 1,2 мільйона гривень. Більш того ще 13 мільйонів пішло на послуги ремонту і технічного обслуговування техніки та засобів Асопа.

Нагадаємо, щорічні профілактичні роботи з фунікулером проводять саме влітку, тому що на липень-серпень припадає найменший пасажиропотік - до 2 тис. Користувачів в день. Для порівняння в будь-який інший сезон в середньому щодня фунікулером користуються 4 тис. Пасажирів. В ході таких робіт оновлюються засоби зв'язку, підлогу і стелі в вагонах, проводиться ремонт тягових двигунів, коліс, гальм і пантографів (струмоприймачів на даху вагонів).

Раніше "Коментарі" розповіли про реконструкцію Пейзажній алеї витратили 123 мільйони гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися