У Києві посеред вулиці виявили справжнього крокодила (Фото)

На одній із столичних вулиць у горі листя виявили справжнього крокодила

На одній із вулиць української столиці під час прогулянки місцеві жителі виявили справжнього крокодила у горі опалого листя. Про це повідомили на Telegram-каналі видання "Укрінформ" та опублікували фотографію з місця подій.

Відомо, що крокодил був виявлений місцевими жителями під час прогулянки з собакою, він лежав під опалим листям. Зазначається, що невідомо — мертва тварина або впала в анабіоз.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці велика змія вибралася з тераріуму, спустилася з четвертого поверху та залізла в автомобіль служби таксі, сховавшись там. Для того, щоб дістати плазуна, викликали групу порятунку. Про це повідомили на сторінці Київської команди порятунку тварин у Facebook.

Повідомляється, що після прибуття на місце подій зоозахисникам довелося частково розібрати автомобіль та демонтувати бензобак, оскільки змія дуже добре сховалась. Відомо, що маїсовий полоз втік із однієї з квартир, вибравшись із погано закритого тераріуму.

Змія злізла по дереву з висоти четвертого поверху, після чого проповзла вулицею на значну відстань і забралася в автомобіль – у щілину між днищем та бензобаком. Після демонтажу бензобака змію успішно витягли та повернули господарям. Швидко знайти тварину допомогли камери відеоспостереження.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися