У Києві на Оболоні перекрили з'їзд із Північного мосту: деталі (Карта)

На столичному проспекті Героїв Сталінграда перекрили з'їзд із Північного мосту

В Оболонському районі української столиці тимчасово перекрили рух на з'їзді з Північного мосту на проспект Героїв Сталінграду через ремонтні роботи. Про це повідомили у прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху діятиме з 11:00 до 16:00 11 листопада, на перехресті проспекту Героїв Сталінграда та проспекту Бандери відновлюватимуть покриття після прокладання підземних комунікацій. Роботи йтимуть під шляхопроводом у напрямку вулиці Набережно-Рибальська.

Під час робіт рух на з'їзді з Північного мосту буде перекрито. Об'їхати можна через проспект Бандери, вулицю Йорданську та вулицю Приозерна.

Нагадаємо, що на трасі державного значення М-01 сполученням Київ-Чернігів-Нові Яриловичі тимчасово перекрили рух транспортних засобів через будівництво мосту в селищі Семиполки. Про це повідомили у прес-службі державного агентства "Укравтодор".

У рамках капітального ремонту траси Київ–Чернігів у Семиполках будують нові пішохідний міст. Будівельно-монтажні роботи стартують 11 листопада, через що лівий проїзд траси буде закрито.

Вже 12 листопада під час монтажу балок мосту заплановано повне перекриття руху транспорту на обох проїздах. Повне перекриття очікується двічі на день, 12 листопада.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися