"Укрзалізниця" запускає новітнiй поїзд Київ–Херсон (Фото)

Укрзалізниця запускає оновлений поїзд Київ–Херсон із вагонами-трансформерами

Державна компанія "Укрзалізниця" запускає оновлений поїзд сполученням Київ–Херсон з вагонами-трансформерами, які нещодавно пройшли капітальний ремонт. Загалом нових вагонів буде дев'ять. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії.

Повідомляється, що оновлені вагони почнуть курсувати на маршруті з 12 листопада, вони підходять як для довгих, так і для коротких маршрутів. Оновлений рухомий потяг обладнаний кузовом вагона кондиціонерами, новими вікнами, ролетними системами. Також у купе встановлені USB-розетки біля кожного місця, а під столиками спеціальні полиці для зарядки телефонів. Крім того, вагони обладнані індивідуальними системами клімат контролю.

LpiQQ7jbtyrdX4ggIc2XnPYGS.jpg

Нагадаємо, що у столиці України почали діяти нові правила карантинних обмежень щодо перевезень пасажирів в автомобільному, залізничному та авіаційному транспорті. Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що нові правила почали діяти із 21 жовтня. Вони стосуються міжміських автобусних, залізничних та авіаперевезень пасажирів.

Тепер пересуватися транспортом між областями можна лише за наявності сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або з ПЛР-тестом, який був зроблений не більше ніж за 72 години до поїздки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://www.uz.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися