У Києві біля озера з'явиться новий парк: як він виглядатиме (ФОТО)

Загальна площа парку становитиме 7,1587 га

У Дарницькому районі столиці облаштують сучасний парк "Срібний кіл". Про це повідомляється на сторінці Дарницької районної державної адміністрації у Facebook.

Про створення нового місця для відпочинку городян стало відомо у серпні цього року. Тоді про це заявив генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король, повідомляється у пресслужбі Київської мерії. А навесні пройшла тендерна процедура щодо визначення переможця для розробки проєкту майбутнього парку.

picture

Зелена зона розташовуватиметься біля озера "Срібний кіл", між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. Його загальна площа становитиме 7,1587 га. У новому комфортному парку облаштують спортивний майданчик з тренажерами, ігровий майданчик для дітей різного віку, зону тихого відпочинку, майданчик для вигулу собак, памп-трек (спеціальна велосипедна траса), майданчик для дітей "Магічний ліс", амфітеатр, оглядовий майданчик, встановлять фонтани. Водночас будуть встановлені лавочки, урни, встановлені фонтани територією парку, висаджені різні дерева, а також квіти.

picture

На сторінці Дарницької районної державної адміністрації у Facebook 10 листопада мешканців району запросили на онлайн-обговорення та надання пропозицій чи зауважень шляхом заповнення спеціальної форми. Кожна пропозиція та зауваження будуть опрацьовані у тісній комунікації з проєктувальником та будуть враховані для другого етапу обговорень. Знайомство з матеріалами та надання пропозицій триватиме до 22 листопада 2021 року включно.

picture

Також у пресслужбі показали, як виглядатиме новий парк. Відео можна подивитися тут.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що невдовзі столиця поповниться десятьма зеленими зонами у різних районах міста. Три з яких – сквери та один парк відпочинку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Кличка повідомили, що підтримують громадську ініціативу щодо створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку навколо озера Тяглі, яке поєднає активний відпочинок для всіх киян та збереження природного середовища навколо водойми. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

12 листопада 2021, 11:04

И сабоководы всё обосрут.

Коля

11 листопада 2021, 12:18

Ну да... на метро Осокорки Кличко тоже обещал построить сквер. Сейчас там строят очередные магазины для отмывания воровоных денег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися