У Києві з'являться нові парки та сквери: в яких районах (АДРЕСИ)

Нові зелені простори з'являться у п'яти районах Києва

Незабаром столиця поповниться десятьма зеленими зонами у різних районах міста. Три з яких – сквери та один парк відпочинку. Про це повідомляється у пресслужбі Київської міської ради.

Відповідне рішення було ухвалено на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання. Депутат Михайло Терентьєв зазначив, що Київ є сучасним європейським містом, яке підтримує світові тенденції щодо озеленення і в місті постійно продовжується створення нових зелених зон.

Важливим завданням, на думку депутата, є створення таких зелених просторів та водночас місць для відпочинку у кожному районі Києва. Ці зони потім облаштовуються спортмайданчиками та дитячими майданчиками.

Так, нові парки та сквери з'являться у Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Дніпровському та Шевченківському районах міста.

У пресслужбі Київської мерії надали повний список адрес, де незабаром буде створено зелені зони:

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині збудують середньовічний парковий комплекс. З цього місця хочуть зробити локацію для проведення різноманітних фестивалів, міжнародних та всеукраїнських змагань із середньовічного бою, спортивних заходів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Кличко повідомили, що підтримують громадську ініціативу зі створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку навколо озера Тягле, яке поєднає активний відпочинок для всіх киян та збереження природного середовища навколо водойми. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися