Названо найпопулярніші імена серед новонароджених за 2021 рік у Київській області

Також складено ТОП-5 найрідкісніших чоловічих та жіночих імен

Стало відомо, якими іменами найчастіше називали новонароджених цього року, а також які найнезвичайніші імена в Київській області батьки давали своїм дітям у 2021-ому. Про це виданню "Моя Київщина" повідомили у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ).

Так, серед найпопулярніших чоловічих імен цього року були такі: Андрій, Богдан, Артем, Назад та Дмитро. До речі, роком раніше до списку ці імена входили: Тимофій, Марк, Іван, Владислав та Олександр.

Найпопулярніші імена серед жіночих цього року: Анастасія, Ганна, Марія, Соломія, Софія. 2020-го до ТОП цих імен входили: Валерія, Поліна, Уляна, Мілана та Єва.

Також було представлено список найрідкісніших імен.

Чоловічі: Єлізар, Мікаїл, Натаніель, Тамерлан та Убайд.

Жіночі: Медіна, Вів'єн, Юнана, Слов'яна та Аламея.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві відкрився другий енергоощадний дитячий садок – Віталій Кличко розповів про його особливості. Крім дитячих кімнат у саду є музичний та спортивний зали, сенсорна кімната, кімната ручної праці, ігротека, комп'ютерна кімната. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа у будівлі дитячого садка. За попередньою інформацією, сталося спалах в електрощитовій. Внаслідок цього сталося сильне задимлення та спрацювала пожежна сигналізація. Опубліковано відео з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися