На березі Десенки облаштують парк активного відпочинку

Зараз шукають інвесторів

Київська міська державна адміністрація видала розпорядження, згідно з яким в Києві буде проведений інвестиційний конкурс. Він буде спрямований на пошук інвесторів для створення нової рекреаційно-спортивної зони в Києві, де можна буде займатися вейкбордингом.

Замовником є комунальне підприємство з охорони, утримання та експлуатації земель водного фонду  Києва "Плесо".

На КП "Київське інвестиційне агентство" покладені розробка та погодження орієнтовних техніко-економічних показників.  Департамент економіки та інвестицій на основі відповідної документації підготує умови конкурсу.

Мета проєкту - створення рекреаційно-спортивної зони в Києві та популяризація вейкбордингу. Облаштування парку передбачає лише встановлення збірно-розбірних конструкцій.

Оголошення про початок прийому заявок на конкурс з реалізації "Облаштування парку активного відпочинку на березі річки Десенка (просп. Романа Шухевича) в Деснянському районі" буде опубліковане в газеті "Хрещатик. Київ" та на Офіційному порталі Києва.

Як писали "Коментарі", у місті Обухів, що на Київщині, планують зробити зону відпочинку для городян на озері. Однак роботи будуть розпочаті тільки навесні 2022 року.

За інформацією джерела, головною причиною, чому початок робіт перенесено на весну, є те, що вхід у воду дуже слизький, а з амуніцією може бути й травматичним. Крім цього, видимість води, враховуючи глину, зараз є не досить хорошою.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися