Початок робіт з облаштування зони відпочинку на озері в Київській області перенесли на весну 2022 року

З'явилася низка проблем, у зв'язку з якими початок робіт перенесли на весну

У місті Обухів, що на Київщині, планують зробити зону відпочинку для городян на озері. Однак роботи будуть розпочаті тільки навесні 2022 року. Про це пише видання "Хроніки Обухова".

За інформацією джерела, головною причиною, чому початок робіт перенесено на весну, є те, що вхід у воду дуже слизький, а з амуніцією може бути й травматичним. Крім цього, видимість води, враховуючи глину, зараз є не досить хорошою.

picture

Повідомляється, що на минулому тижні озеро відвідала делегація на чолі з водолазом. Метою обсервації осіннього Фейхоа була можливість здійснити прибирання дна озера. Передбачається, що на дні є частина затопленого сміття. До слова, влітку поточного року проводилося прибирання водної поверхні озера. На той момент вдалося зібрати приблизно 50 мішків різних відходів (пластика, пляшок і так далі). Однак вже до сьогоднішнього дня в озері знову є сміття.

Цієї осені, за словами видання, планується прибирання берегів озера і плато гори. Всіх жителів міста запрошують взяти участь у цьому заході.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те що на озері Фейхоа незабаром зроблять громадську зону відпочинку. Місцеві жителі створили петицію на сайті міської ради з проханням облаштувати під'їзд і підхід до озера, зробити кабінки для переодягання, поставити біотуалети, а також розмістити по всій території сміттєві контейнери. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві побудують величезний арковий міст через озеро Радунка. Переправа буде мати довжину у 204 метри та шість смуг для руху транспорту. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися