У Києві побудують величезний арочний міст через озеро Радунка

На столичній Троєщині побудують нову аркову переправу через озеро Радунка

У Деснянському районі столиці на Троєщині планують збудувати новий арковий міст через озеро Райдуга, яке більш відоме як Радунка. Про це стало відомо з відповідного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в документі передбачається перезатвердження проєкту будівництва Подільсько-Воскресенського моста через Дніпро. Новий проєкт передбачає будівництво нового аркового моста через озеро Радунка, переправа матиме довжину у 204 метри й шість смуг для руху транспорту.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці через проведення планових ремонтних робіт тимчасово змінять рух деяких трамвайних маршрутів, ще ряд трамваїв зупинять рух повністю. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що до 30 грудня 2021 року буде внесено зміни до маршрутів трамваїв під номерами 8, 22 і 29, а також закрито рух трамваїв під номерами 28Д і 33К. Причиною стали роботи по реконструкції трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича. Рух трамваїв буде організовано таким чином:

- маршрут №8 - від станції метро "Позняки" до Дарницького ТРЕД, для зручності пасажирів маршрут перейменували в 8К;

- маршрут №22 на ділянках від заводу залізобетонних конструкцій до Дарницького ТРЕД буде називатися 22К, а від бульвару Перова до станції метро "Лісова" - 22А;

- маршрут №29 - від станції метро "Бориспільська" до Дарницького ТРЕД буде називатися 29К.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

14 жовтня 2021, 21:31

Это когда Радунка успела переместиться на Троещину?

Серёга

14 жовтня 2021, 19:58

Радужный это не Троещина,ЗАЕ..ЛИ.

Вовчик Троя

14 жовтня 2021, 16:07

А Троещина каким боком к этому озеру, если оно находится на Радужном массиве? Кстати по названию и ребёнок понял бы.

Александр

14 жовтня 2021, 14:26

Каким боком тут Троещина?!! Это озеро находится на Радужном массиве! Впрочем не удивительно, так как большинство в киевской мерии неотличают левый берег от правого, "кыяны" блин.

Сергей

14 жовтня 2021, 13:00

Озера Радунка не имеет отношения к Троещине и Деснянскому району. Это Радужный масив, Днепровского района!!!!!! ПОНАЕХАЛИ!!!!!

Есенин

14 жовтня 2021, 12:53

Опять хотят украсть деньги. Ничего они не построят. Они в парке Наталка маленький мотик начали строить ко дню незалежности. Всё брошено, деньги украдены.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися