У Києві у роботі громадського транспорту відбудуться зміни

Жителів міста попередили про тимчасові незручності

У ніч із неділі на понеділок у столиці буде змінено маршрути тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н. Про це попереджають у Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Так, у ніч з 14 на 15 листопада, з 1:00 до 4:00 рух тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н у Києві буде організовано так:

Маршрут №92Н

Від просп. Свободи на вул. І. Виговського за чинним маршрутом, далі – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Теліги – вул. Довженка – вул. Гетьмана – Чоколівський бульвар – просп. Повітрофлотський у Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни), у зворотному напрямку просп. Повітрофлотський – вул. Народного Ополчення – Чоколівський бульвар – вул. Гетьмана – вул. Довженка – вул. Теліги – вул. Ю. Іллєнко – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Ризька – вул. Вавилових – вул. Академіка Щусєва – вул. Стеценка до площі В. Марченка далі за чинним маршрутом.

Маршрути №№ 93Н, 94Н

Відповідно до вул. Чорнобильській та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги діючими маршрутами, далі – вул. Д. Щербаковського – вул. Виговського – просп. Гонгадзе – просп. Свободи у зворотному напрямку просп. Свободи – вул. В. Порика – просп. Правди – вул. І. Виговського – вул. Д. Щербаковського – просп. Перемоги – далі діючими трасами.

Повідомляється, що зміна роботи транспорту відбудеться через ремонт контактної мережі на перетині проспекту Перемоги та проспекту Повітрофлотського.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що киян та гостей столиці попереджають про зміни схеми руху транспорту через проведення продовольчих ярмарків. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, яким буде транспорт Києва у 2022 році. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися