"Укрзалізниця" запустила поїзд Київ-Буковель: графік

Зі столиці запустили додаткові поїзди на гірськолижний курорт Буковель

Державна компанія "Укрзалізниця" заявила про запуск додаткових поїздів сполученням Київ-Рахів, які курсують через популярний гірськолижний курорт Буковель. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відомо, що з 12 листопада нові поїзди до Буковеля були запущені. Зокрема, йдеться про поїзди під номерами 55/56 та 95/96 сполученням Київ-Рахів. Продаж квитків на маршрути вже відкрито. Для зручності пасажирів та відпочиваюче з 12 листопада також стартували автобусні трансфери до Буковеля з фіксованою ціною 50 гривень.

Нагадаємо, що у Київській області планують запустити міжміську електричку сполученням Київ-Васильків, що буде першим новим приміським маршрутом за останні десятиліття. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра фінансів України Олександр Кава.

За словами чиновника, "Укрзалізниця" завершила встановлення опор для контактної мережі на залізниці до Василькова на Київщині. Вже за місяць планується запуск нової електрички Київ-Васильків. Проект будівництва електрички до Василькова український уряд вирішив профінансувати цього року. У Мінфіні сподіваються, що потяги розвантажать трасу Київ-Одеса, а електричка з Василькова до столиці їхатиме 37 хвилин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://www.uz.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися