В одному із столичних ТРЦ змінився графік роботи пункту вакцинації

Тепер пункт відкриватиметься на годину пізніше

У торговельно-розважальному центрі "Ocean Plaza", що в Голосіївському районі по вул. Антоновича, 176 змінено час роботи пункту вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляється на сторінці Голосіївської районної державної адміністрації у Facebook.

Так, відсьогодні, 15 листопада пункт вакцинації, який раніше приймав городян з 11:00 до 18:00 з обідньою перервою з 13:00 до 14:00, тепер працює за новим графіком – з 12:00 до 18:00.

Зазначимо, що для того, щоб потрапити на вакцинацію, необхідно заздалегідь записатися через HELSI.me. У цьому пункті є чотири вакцини: AstraZeneca, CoronaVac, PFIZER і Moderna.

Також, щоб отримати щеплення, мають при собі такі документи: паспорт та ідентифікаційний код.

Список адрес пунктів вакцинації в Голосіївському районі міста:
picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві фейкові COVID-сертифікати вакцинації вводилися до "Дії". Організував виготовлення та продаж підробок і негативних ПЛР-тестів громадянин Болгарії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Голосіївському районі столиці відкрили новий пункт вакцинації у торговельно-розважальному центрі Respublika Park. У наявності чотири вакцини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися