У Києві незабаром з'явиться роллердром: ФОТО з будівництва

Нова локація вже незабаром буде відкрита для відвідувачів

У Деснянському районі Києва облаштовують нову зону відпочинку та розваг для городян – міні-роллердром. Про це повідомляється на сторінці Київської міської ради.

Міні-роллердром будують на вулиці Марини Цвєтаєвої,16. Він буде розташований просто у дворі, серед багатоповерхівок. Як зазначив депутат Київської мерії, члена постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрія Порайка, будівництво планують завершити вже найближчим часом і майданчик зможе приймати перших відвідувачів.

Також повідомляється, що створенням роллердрому міська влада хоче забезпечити спортивне виховання молоді, забезпечити їй безпеку під час активного дозвілля. У пріоритеті стоять завдання забезпечити батькам спокій та безпеку дітям.

У пресслужбі опублікували фотографію з будівництва роллердрому.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині збудують спорткомплекс за понад 80 млн грн. Завершити роботу планують до кінця цього року. Загальна вартість проєкту – 81,6 млн гривень. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині збудують басейн. Загальна кошторисна вартість проєкту становить понад 127 млн грн. Роботи з будівництва басейну лише стартували, проте вже наступного року проєкт буде завершено. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися