У Київській області збудують спорткомплекс за понад 80 млн грн

Там вже є покрівля, фасад, вікна та двері

У Миронівці Київської області продовжується будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу. Про це повідомили у прес-службі Київської облдержадміністрації, пише СтройОбзор.

Комплекс було добудовано на 88%. Там вже є покрівля я, фасад, вікна та двері, а також металоконструкції каркасу спортивного залу. Зараз там монтують системи вентиляції та пожежогасіння, опалення, мережі, внутрішнього електро- та водопостачання, а також прикрашають стелю, стіни та підлогу.

Завершити роботу планують до кінця цього року. Загальна вартість проекту - 81,6 млн. грн .

Як писали "Коментарі", у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург", щоб збудувати новий . За словами керівника Управління будівництва житлово-комунального господарства інфраструктури та транспорту Броварської міської ради Світлани Решетової, будівля спортивного комплексу "Металург" знаходиться у вкрай незадовільному стані. Крім того, об'єкт внесли до національної програми "Велике будівництво". Споруду планують повністю демонтувати задля будівництва нового спортивного комплексу з басейном.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерий

7 листопада 2021, 19:29

Надо строить доступное жильё для людей а то задалбываются снимать квартиры оплачивая двойную цену каждый месяц а не ТРЦ и строить новые заводы и фабрики а не купи-продай!

Правдоруб

4 листопада 2021, 20:36

Конченные!!! Лишь бы деньги отмыть!!! Еще поразило как украинских олимпийских чемпионок и чемпионов с говном украинская банда власть смешивает!!! Зеленского с Порошенко к стенке и тра, та, та...

Іван

4 листопада 2021, 20:07

Мільярд дерев вже Зєля посадив:)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися