Кличко зробив нове кадрове призначення у КМДА: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко зробив нове кадрове призначення

Міський голова української столиці Віталій Кличко зробив нове кадрове призначення у Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо із відповідного документа, опублікованого на сайті КМДА.

Відомо, що мер Києва призначив спеціалістку з внутрішнього аудиту. Мельник Анастасія Валеріївна стала головним спеціалістом сектору внутрішнього аудиту Секретаріату Київської міської ради, пройшовши відповідний конкурс. Чиновниця почала працювати з 12 листопада, її посадовий оклад становив 5500 гривень, також Кличко призначив їй дев'ятий ранг посадової особи місцевого значення та понад вісім років трудового стажу.

Нагадаємо, що стало відомо, хто може замінити чинного міського голову столиці Віталія Кличка на посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела у владі.

Відомо, що згідно з новим законом про столицю, Київська міська рада отримала власний виконком, яким керуватиме Віталій Кличко. Голову КМДА обиратиме президента. У законопроекті чітко прописано, що мер не може обіймати цю посаду.

Також інсайдери у команді президента Зеленського повідомили, що головним претендентом на посаду голови КМДА є міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися