У Києві планують відновити роботу тролей над Дніпром

Вже підготовлено проект майбутнього тролей довжиною 550 метрів.

На столичному Подолі планують поновити роботу канатної переправи тролей. Раніше за допомогою неї можна було "з вітерцем" покататися Дніпром від арки Дружби народів до Труханового острова. Про це повідомив директор компанії "Активна країна" Денис Курта у коментарі OBOZREVATEL.

За його словами, його компанія стала переможцем інвестиційного конкурсу і готова розпочати реалізацію проекту. Вже підготовлено проект майбутнього тролів завдовжки 550 метрів, який з'єднає правий та лівий берег Дніпра. Одночасно на канатці зможуть проїхатися чотири особи. Курта каже, що тролеї – це частина туристичної інфраструктури у багатьох країнах світу та є "хорошою туристичною фішкою"

 

Термін реалізації проекту канатної переправи триватиме 12 місяців.

Як писали "Коментарі", у Києві на території колишнього мотоциклетного заводу продовжується будівництво відкритого у 2017 році інноваційного парку Unit.City.

2012 року Фонд державного майна України продав українському бізнесмену та політику Василю Хмельницькому "Київський мотоциклетний завод". У конкурсі брали участь лише дві компанії. За даними ЗМІ, обидва учасники торгів із приватизації пов'язані з Хмельницьким.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися