У Києві біля затоки будують парк (ФОТО)

У рамках першої черги продовжуються роботи з облаштування 2,2 га парку

У столиці біля затоки Берківщина відбувається будівництво нового парку "Прибережний". Про це повідомляється на офіційній сторінці Київської міської ради.

Зелену зону створюють на місці, яке раніше було занедбаним та захаращеним сміттям. Незабаром тут з'явиться нова зона відпочинку для городян. Орієнтовна площа парку складає 7,5 га.

Як повідомив депутат Київської міської ради, член постійної комісії з бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Гончаров, вже до кінця 2021 року планується завершення першої черги будівництва. У рамках першої черги буде виконано роботи з облаштування 2,2 га парку.

На цей момент робітники займаються влаштуванням інженерних мереж, укладанням доріжок, посівом газонів. До речі, на гірці, що виготовлена за допомогою геопластики, буде рулонний газон. За задумом, ця гірка має стати ще однією локацією у місті для створення барвистих фото з гарним тлом.

picture

Нагадаємо, що рішення про будівництво парку в цьому місці було ухвалено у 2017 році Київською міською радою. Раніше тут хотіли збудувати приватний елітний клуб. Проте городянам таки вдалося відстояти цю ділянку, щоб у майбутньому перетворити її на місце для відпочинку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання поінформувало читачів про те, що у Києві біля озера з'явиться новий парк. Його загальна площа становитиме 7,1587 га. У новому комфортному парку облаштують спортивний майданчик з тренажерами, ігровий майданчик для дітей різного віку, зону тихого відпочинку, майданчик для вигулу собак, памп-трек та багато іншого. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися