У Києві діти повернуться на шкільні парти: стала відома дата

Рішення було ухвалено сьогодні, 17 листопада

У столиці ухвалили рішення про відновлення очного навчання у школах. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Віталій Кличко.

Раніше видання "Коментарі" зазначало, що повернення дітей до шкіл може відбутися лише за умови, що ситуація із захворюваністю на коронавірус у Києві почне покращуватися. Таку умову назвав заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондрієвський.

За словами мера Ківа, сьогодні, 17 листопада, Комісія з надзвичайних ситуацій міста прийняла рішення про те, щоб змінити дистанційне навчання на очне для абсолютно всіх класів. Таким чином, діти повернуться за шкільні парти вже наступного понеділка, 22 листопада.


Нагадаємо, що попри заборону і високий рівень небезпеки, деякі столичні школи продовжували працювати в колишньому режимі. Освітні заклади продовжували проводити навчальний процес, впускаючи у приміщення учнів та інших людей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Також, видання "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що У Київській області у понеділок, 15 листопада, учні молодших класів повернулися за шкільні парти та продовжили навчання в очній формі. Водночас запрацювали та заклади позашкільної освіти, школи мистецтв, дитячо-юнацькі спортивні школи за умови 100% вакцинації персоналу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися