На Київщині збудують триповерховий дитячий садок із басейном: як він виглядатиме (ФОТО)

Відкриття дитячого садка заплановано на 2023 рік

У місті Ірпінь, що на Київщині, незабаром з'явиться новий барвистий дитячий садок. Про це інформує ITV, посилаючись на посаду Ірпінського міського голови Олександра Маркушина у Facebook.

За словами депутата, установу зводитимуть на території нинішнього дитсадка "Веснянка", що на вулиці Полтавській. Будівля, яка розташована там зараз, є дуже старою та маленькою. Тому було ухвалено рішення знести його і замість нього збудувати сучасний садок. На сьогодні міська влада має готовий проєкт, який пройшов експертизу.

picture

Повідомляється, що знесення будівлі буде здійснено у травні 2022 року. Дітей тимчасово переведуть до дитячого садка "Віночок", що на вулиці Київській. Новий сад, за словами депутата, буде триповерховим, з басейном та ліфтом. Відкриття дитячого садка на Полтавській заплановано на 2023 рік.

"Проєктна потужність - 12 віків. Це буде вже шостий комунальний дитячий садок, збудований в Ірпені за останні роки", - зазначив Олександр Маркушин.

Також депутат опублікував візуалізацію майбутнього дитячого садка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Обухові оновлюють дитячий садок. Установу оновлюють у рамках національної програми "Велике будівництво". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві відкрився другий енергоощадний дитячий садок. У будівлі провели зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, обладнали індивідуальний теплопункт, встановили вентиляційні камери, облаштували харчоблок, пральні та багато іншого. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися