Як проходить будівництво нового спорткомплексу в Київській області: ФОТО

Наразі будівельники влаштовують ліфти та проводять роботи з благоустрою

У місті Миронівка, що на Київщині, будують фізкультурно-оздоровчий комплекс. У пресслужбі Київської міської державної адміністрації показали, як проходить процес будівництва та як зараз виглядає майбутнім спорткомплекс.

На сьогодні, за словами джерела, рівень будівельної готовності становить 90%. На об'єкті вже влаштували покрівлю, поставили вікна та двері, а також встановили каркас спортивної зали.

picture

Наразі робітники займаються монтажем системи опалення, електро- та водопостачання, а також мережі пожежогасіння. Водночас будівельники прикрашають стелю, підлогу та стіни у будівлі. Також на цьому етапі будуть встановлені ліфти та проведені роботи з благоустрою.

Як повідомив голова Київської ОДА Василь Володін, будівельні роботи планують завершити до кінця поточного року. Загальна вартість проєкту – 81,6 млн гривень.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві зі старого стадіону зроблять мультифункціональний комплекс. У ході першого буде зроблено часткову реконструкцію історичної частини спорткомплексу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві незабаром з'явиться роллердром. Створенням роллердрому міська влада хоче забезпечити спортивне виховання молоді, забезпечити їй безпеку під час активного дозвілля. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися