«Дикий Лівий» збирає кошти на розвиток узбережжя Лівого берега

Київською ініціативою "Дикий Лівий" було відкрито збір на суму 150 000 гривень. Гроші потрібні для розробки концепції з ревіталізації та облаштування узбережжя лівого берега рік Дніпро та Микільська Слобідка.

Ця ідея та заява про неї вже опубліковані на сайті "Велика Ідея". З того моменту, як збір розпочався, ініціативі вдалося зібрати вже 17 000 гривень. Внести свій внесок у вигляді грошової пожертвування можна до кінця грудня цього року.

Вже у листопаді-грудні 2021 року архітектурною студією SBM буде ініційовано розробку спільної концепції для цього проекту. Відразу після затвердження концепції вона разом із генеральним планом парку "Микільська Слобідка" буде передана до міста для подальшого застосування під час проектування зеленої зони на берегах Дніпра. На грудень планується проведення воркшопу з проектування скверу "Микільська Слобідка" як пілотний проект. Саме в цей момент буде обрано переможця.

Команда зазначає, що цей проект є чудовим шансом взятий під захист природний берег річки Дніпро. "Дикий Лівий" має серйозні очікування на затвердження Київрадою Концепції розвитку прибережної зеленої території лівого берега Дніпра і протягом 2022-2023 комунальники проведуть облаштування скверу на Микільській Слобідці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Київщині будують новий спорткомплекс. https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/5746-kak-prohodit-stroitelstvo-novo-sportkompleksa-v-kievskoy-oblasti-foto.html



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися