Була загроза обвалу: у Києві демонтували опору на мосту Патона (Фото)

На столичному мосту Патона демонтували одну з опор через аварійний стан

Столичні комунальники демонтували одну з опор на мосту Патона через Дніпро через аварійний стан конструкції та загрозу обвалу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", повідомляє видання "ТСН".

Відомо, що роботи з демонтажу однієї з архітектурних колон міст Патона виконали через погіршення її технічного стану. За словами головного інженера "Київавтодору" Володимира Харченка, причиною стало погіршення технічного стану колони на лівому березі мосту Патона 14 листопада були виконані роботи з демонтажу колони, яка мала нахил і загрожувала падінням на проїжджу частину. Усі декоративні фрагменти конструкції зберігаються для підприємства.

Нагадаємо, що столична влада планує закрити на капітальний ремонт мости Метро та Патона у 2023 році, а у 2022 році відремонтувати Південний міст. Через це у місті варто чекати серйозних заторів.

Відомо, що у 2022 році комунальна корпорація "Київавтодор" планує замінити деформаційні шви та покриття на Південному мосту, роботи виконувати до кінця наступного року. Зазначається, що на Південний міст ляже основне навантаження під час ремонту мостів Метро та Патона, які ремонтуватимуть у 2023 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://tsn.ua/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися